Sin City: A Dame to Kill For online subtitrat romana

Sin City: A Dame to Kill For
Regia: ,
Actori: , , , , , ,
Gen film: 2014, Actiune, Crima, Filme noi, In curand, Thriller
Tara:
Durata film: 115 minute
Calitate film: Full HD 1080p
NOTA FILM

8.0 / 10   |   2,531 vizualizari

GD Star Rating
loading...


Premiera cinema: 22.08.2014

Nume film: Sin City: Am ucis pentru ea

Sin City: A Dame to Kill For Full HD online subtitrat romana gratis

In întunecatul oras Sin City, Dwight planuieşte razbunarea impotriva femeii care l-a tradat, Ava Lord, in timp ce Nancy incearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City (2005), regizat de acelaşi Robert Rodriguez, alături de Frank Miller, autorul benzilor desenate. Povestea filmului va avea la bază cea de-a doua carte a seriei de BD-uri.

Cartea prezintă noi aventuri ale lui Dwight McCarty (Josh Brolin), situate cronologic înaintea celor din The Big Fat Kill. Ava Lord, o femeie din trecutul său, revine în viaţa sa, creându-i astfel nenumărate probleme.

Wallace e un fost soldat care salvează o sinucigaşă, Esther, de la moarte. Cei doi merg să bea ceva împreună, dar Wallace e drogat şi tânăra este răpită. Plecat în căutarea tinerei alături de Delia, colega ei de cameră, Wallace e atacat de Manute (Michael Clarke Duncan).

În căutările sale, e ajutat de un fost camarad de război căruia i se spune Căpitanul. Într-un final, Esther e găsită la ferma familiei Roark şi eliberată cu condiţia ca Wallace să nu dezvăluie unele secrete.

Sin City: A Dame to Kill For, 8.4 out of 10 based on 7 ratings
Pentru a porni filmul, apasa LIKE (Imi Place)Filme 2017 Noi Online, Filme Noi Online Subtitrate, Filme Noi HD 1080p Online cu Subtitrare Romana, Filme Online Subtitrate Free
© 2017 • Filme Noi 2017 Online Subtitrate - Toate drepturile rezervate
NU distribuim si NU gazduim continut cu drepturi de autor, ofera doar informatii despre filme si actori! Termeni si conditii de utilizare.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Filme Online Subtitrate Filme Online